de chef

De chef, Stephanie Wouters, baat 10 jaar lang een gezellig huiskamerrestaurant uit inAntwerpen genaamd ” june’s”, waar ze elke avond, voor ongeveer 12 gasten een 7 gangen menu serveerde. Zo deed ze ook een jaar mee als een van de jonge beloftevolle chefs bij “jong keukengeweld. Ze verzorgde ook workshops voor groepen waar in haar gezellige keuken. Ze organiseerde de krugermarkt, een markt waar ze lokale verkopers eeen plek gaf om hun mooie, leuke, lekkere producten ge verkopen. Maar na 10 jaar had ze nood aan een nieuw avontuur, ze verkocht haar restaurant en kocht een nieuw pand in Luik. Wanneer de renovatiewerken achter de rug zijn, zal ze ook hier workshops organiseren. Maar ook voor je feest, een diner thuis of een receptie kan je beroep doen op haar.

Stéphanie kookt met veel aandacht voor de ingrediënten, en werkt bij voorkeur uitsluitend seizoensgebonden. De producten die ze gebruikt zullen ook zo lokaal mogelijk worden geoogst en geteeld.