Workshops

 

Vanaf september kan u bij ons terecht voor een workshop! Vanaf 4 tot 6 personen werken we samen met u een workshop uit die helemaal op jullie lijf is geschreven. Een culinaire wandeling door Luik, een bezoek aan onze lokale leveranciers, momenteel zijn we bezig met enkele voorstellen om u een fijne dag Luik te kunnen bezorgen. Hou de website of facebook zeker in de gaten!

Wij geven maandelijks kookworkshops met een culinaire wandeling door Luik. Dit kan van 4 tot 6 personen. De workshop begint om 9 uur en is gedaan om 16 uur. Je betaald 100 euro per persoon. Momenteel hebben we 3 workshops waaruit je kan kiezen : Luikse wafels , Luikse bouletten, of Boudin blanc de Liège. Wij ontwikkelen uiteraard ook kookworkshops op maat. Stuur ons gewoon even een mailtje en we bekijken de opties samen!

Wat kan je verwachten?

U word verwelkomt om 9 uur met ontbijt, koffie of thee, en een woordje uitleg.

We starten om 10 uur met de culinaire wandeling door Luik. Zo bezoeken we onder andere een Brasserie, een koffiewinkel die zijn eigen koffie brand, een beenhouwer waar je de echte Boudin blanc de Liège kan kopen, …

U kan ’s middags genieten van een 3 gangenmenu van streekproducten met een glaasje wijn of een lokaal biertje.

Om 14 uur starten we aan de workshop. Je creaties worden vakkundig verpakt, en kan je mee naar huis nemen om familie en vrienden te laten proeven.