Workshop Luikse wafels

 

WAT KAN JE VERWACHTEN

Luikse wafels zijn gekend over de hele wereld en wanneer je in Luik bent, waarom dan geen Luikse wafels leren maken . We verwelkomen jullie om 9 uur met een ontbijtje, een tasje koffie of thee en een woordje uitleg. Om 10 uur beginnen we de culinaire wandeling door Luik. We ontdekken verschillende typische Luikse ingrediënten, zoals Luikse stroop, Luikse Boudin blanc de Liège, maar gaan ook langs een brasserie en een koffiebranderij. Om 12 uur voorzien we een driegangenmenu met aangepaste wijn en of bier. Om 14 uur begint de workshop. De wafels worden vakkundig verpakt zodat je deze veilig mee naar huis kan nemen. Het einde van de workshop word voorzien rond 16 uur.

HOEVEEL KOST HET

100 euro. In deze prijs zit alles meegerekend. We voorzien bij de lunch 2 glazen wijn per persoon, en uiteraard ook water. Zou je graag een glaasje meer drinken, is dat geen probleem, dan betaal je ter plaatse de extra genuttigde glaasjes.

De workshop gaat telkens door de laatste vrijdag van de maand. Wij spreken Nederlands aangezien we uit Vlaanderen komen. De workshop zal ook in het Nederlands worden gegeven. Tijdens de culinaire wandeling krijg je voldoende tijd om zelf ook inkopen te doen. Als je van ver moet komen breng je misschien best een koelzak mee. Ijs word voorzien.